Spirituele Jongeren
http://forum.spirituelejongeren.nl/

Angstig in slaapkamer
http://forum.spirituelejongeren.nl/viewtopic.php?f=11&t=17773
Pagina 1 van 1

Auteur:  Anne_ [ 15-12-2015, 14:40:03 ]
Berichtenonderwerp:  Angstig in slaapkamer

Ik zit al een tijdje met een probleempje, ik vind het niet fijn om alleen te gaan slapen. Meestal gaat mijn hond dan ook met me mee. Ik voel me gewoon niet prettig daar.
Ik wil nu niet meteen concluderen dat er iets op mijn slaapkamer is, maar ik wil het ook niet uitsluiten.
Verder is het zo dat ik al vaker heb meegemaakt dat ik gewoon met iets bezig was en dat mijn hondje dan uit het niets begint te blaffen en te grommen, haar achter mij 'verstopt', met haar staart tussen haar benen. Ze blijft dan altijd naar een bepaalde hoek kijken en gaat dan tussendoor snel met haar ogen richting de deur. Omdat ik niet weet waarom ze dit doet, vraag ik meestal (gewoon hardop) of dat wanneer er iets is, het weg wilt gaan, omdat ik niet graag vreemde dingen in mijn slaapkamer wil. Dit werkt eigenlijk nooit en ik word dan ook angstig. Ik wil dan eigenlijk zo snel mogelijk weg en doe dit dan ook. Mijn hond loopt dan ook altijd zo snel als mogelijk de deur uit.
Ik vraag me eigenlijk af of er uberhaupt wel iets 'engs' is op dat moment, maar aan de andere kant vind ik het wel degelijk eng. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet doen. Kan iemand me helpen?

Auteur:  Tom [ 29-12-2015, 00:44:41 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Angstig in slaapkamer

Heb je geprobeerd ergens anders te slapen?

Auteur:  magicgirl1 [ 16-04-2016, 13:24:15 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Angstig in slaapkamer

Tom schreef:
Heb je geprobeerd ergens anders te slapen?

dit helpt zeker, ik had hetzelfde probleem. als je niet ergens anders kunt slapen, moet je iets neerleggen wat je een veilig gevoel geeft, zoals een edelsteen, of kruiden die helpen.

:wave: Magicgirl

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/