Carnesîr schreef:
Hey Indira,
Ik denk dat tegenwoordig alles slecht begint te worden.
Zelf hou ik daar nooit rekening zolang het lekker is.
Maar het is misschien wel verstandig om het te weten.
Maar wat blijft er dan nog over?
Er zijn veel producten waar je een vraag teken bij kan zetten.
Zo ook ‘’het zuiverende water’’ blijkt slecht te zijn voor het milieu.
Maar het is wel goed voor mensen met allergieën.
Nouja er blijft genoeg over.
Zou iig wel de ergste e-nummers proberen te vermijden, die zijn roodgekleurd in het boekje.
Verder ben ik er ook niet in doorgeslagen, probeer alleen de rode e-nummers zoveel mogelijk te vermijden.
De eerste gevolgen zijn al kenbaar, veel meer ziekte zoals vaatziekte, kanker etc.
Echte uitkomst is er nog niet, we gebruiken e-nummers immers nog niet lang genoeg om economisch te zeggen: geef gif meer in ons eten(ongeveer 40 jaar en er komen steeds nieuwe bij ). Alles is veel te voordelig voor de economie. ( net als terpetine trouwens, wat het vet afbreekt in de hersenen, verdampt ook niet maar dringt gelijk de huid in, er was in de jaren 60/70 een enorme rel over, maar dat is een ander verhaal )
Ik bedoel.. wat moet een gif in ons voedsel, chloor, aluminium?
Het zuiverende water?