Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 24-02-2018, 06:44:51

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: Wholism Project
BerichtGeplaatst: 10-02-2012, 14:45:03 
Offline
Reus
Reus

Lid geworden op: 01-11-2011, 01:07:28
Berichten: 1178
Is iemand bekend met de therapieën van Aquarius Wholisme, nu bekend als Wholism Project?

Het spreekt mij enorm aan en ik heb diverse behandelingen van ze ontvangen.

De behandelingen zijn energetisch en op afstand. De behandelingen zijn altijd eenmalig, maar er is nu een scala aan verschillende behandelingen met vaak net een ander doel. Het zijn twee Nederlanders, die nu in Portugal wonen, die het project uitvoeren en ontwikkelen. De man heet Bas van Woelderen, en zijn huidige partner (zowel in het project als in zijn leven) heet Marieke. Het project staat onder leiding van een aantal aartsengelen.

In de visie van Bas en Marieke zijn we op aarde bezig ons te ontwikkelen van de kosmische nacht naar de kosmische dag. In de kosmische dag zullen er andere spelregels gelden op aarde, waardoor er andere dingen mogelijk worden.

Je kunt lezen over hun visie op http://www.wholismproject.nl/index.asp?page_id=27.

De behandelingen zijn gaven die Bas en Martien (en nu Marieke) ontvangen hebben door zelf een vergaande ontwikkeling te maken, waarbij ze door een aantal kosmische poorten heengingen die hen terug bij het goddelijke bracht. De behandelingen, net name de ontwikkelingsbehandelingen, fungeren door de ontvanger ook door deze poorten heen te leiden. Het project wordt altijd, en moet gedaan worden, door een man en een vrouw, omdat ze de behandelingen alleen kunnen geven als het mannelijke en het vrouwelijke erin samenwerken.

De behandelingen werken door negatieve energieën in het licht te brengen. Dit gebeurt niet onmiddellijk, maar zet een proces op gang waardoor eerder vastgeroeste, onoverkomelijke problemen los beginnen te komen en langzaam maar zeker oplossen, waarbij ze door het bewuste heen gaan om verwerkt te worden.

De verwerkingstijd van zo'n behandeling is 3 maanden, maar kan makkelijk een jaar doorwerken.

De behandeling waar je doorgaans mee zou beginnen heet de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling. Bas en Marieke kunnen je een ontwikkelingstraject duiden, gebaseerd op een bepaald doel dat je met de behandelingen zou hebben, als je daarom zou vragen. Dat traject behelst dan een serie behandelingen die kunnen worden ingepland aan de hand van de benodigde integratietijd.

Resultaten worden niet gegarandeerd. Niet goed = geld kwijt :P :P.

Lol ik heb een stuk of 7 behandelingen gehad, waarvan 3 ontwikkelingsbehandelingen, 2 probleemoplosbehandelingen en 2 transmutatiechannelingen. Ik kan niet zeggen dat het al dingen opgelost heeft, maar het heeft onmiskenbaar mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht, wat ik vooral weet omdat ze twee keer tot een psychose hebben geleid.

Mocht het je interesseren dan kun je er vragen over stellen, of je kunt kijken op de website http://www.wholismproject.nl/.

T'is natuurlijk maar net wat je interesseert en aanspreekt. Er zijn veel verschillende mensen die energetische en transmutatie behandelingen aanbieden, maar voor mij is dit de enige waarvan ik denk: ja dit gaat ver.


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl