Spirituele Jongeren
http://forum.spirituelejongeren.nl/

Sjamaan
http://forum.spirituelejongeren.nl/viewtopic.php?f=27&t=17728
Pagina 1 van 1

Auteur:  Anouk1998 [ 30-08-2015, 21:51:52 ]
Berichtenonderwerp:  Sjamaan

Hallo,

Ik ben nieuw op dit forum en ik hoopte dat hier iemand me kan helpen. Mijn hele leven lang heb ik geweten dat ik spiritueel ben alleen niemand nam mij serieus. Ik ben nu 17 en ik ben erachter gekomen dat ik een genezer ben, helderruikend, helderproevend en heldervoelend ben. Omdat dit nog allemaal nieuw voor me is weet ik niet hoe ik met deze gebeurtenissen om moet gaan. Ook denk ik dat ik dingen kan voorspellen. Ik heb vaak dingen in mijn hoofd een een dag later of dezelfde dag lees ik het ergens of zie ik het ergens. Ik doen nu sinds kort aan Reiki en gebruik mijn geneeskrachten om andere mensen te helpen. Maar omdat het zoveel dingen bij elkaar zijn weet ik niet wat mijn juiste weg hier in is. Ik word niet serieus genoeg genomen en er zijn heel weinig mensen in mijn leven die mij kunnen helpen.

Groetjes Anouk :wave:

Auteur:  H@ns. [ 31-08-2015, 06:57:55 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Sjamaan

Hoi Anouk.

Je weet niet de weg hier in schrijf je, ik denk dat je dat over moet laten aan je gids, wat belangrijk voor je ontwikkeling is gaat het eerst gebeuren, dat is b.v reiki de rest komt van zelf. Bedenk dat als je voor gene zijde gaat werken ze op alle manieren zullen helpen om het doel te bereiken wat voor jou belangrijk is, heb vertrouwen vaak zal je soms je afvragen waar ben ik mee bezig beschouw het als een leerschool en dat je in de eerste klas zit waar allerlei onder werpen ter sprake komen die voor een verdere opleiding nood zakelijk zijn. Dus heb vertrouwen en geduld en vraag veel om bescherming, ik denk dat je dat wel nodig hebt in deze leer periode.

Groeten Hans.

Auteur:  Tom [ 02-09-2015, 14:45:38 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Sjamaan

Welkom Anouk :)

Auteur:  bramske1987 [ 16-09-2015, 18:08:48 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Sjamaan

welkom anouck.

trust intuition ;)

Auteur:  Cleo [ 16-09-2015, 20:06:45 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Sjamaan

Anouk1998 schreef:
Ik word niet serieus genoeg genomen en er zijn heel weinig mensen in mijn leven die mij kunnen helpen.
Niet serieus genomen worden duid op onbegrip, miscommunicatie, leven in een luchtbel en onwillendheid nader tot elkaar te komen. Er is dan sprake van disbalans. Het beoogde doel word bereikt door die handeling te kiezen die de voorgaande neutraliseert.

Zo lijden juristen en rechters soms aan morele waanzin en overvloedige ego tripperij, men leeft dan een idealisme, een luchtbel die niet strookt met de realiteit. De ogen zijn verwijd en extreem helder, er word van binnen 'het ego/moraal' het 'ik positieve' naar de buitenwereld welke veelal als negatief word ervaren geprojecteerd. Men zal dan meer klaarspelen het ego te paaien. We gebruiken dan positivisme om het negatieve te neutraliseren. Bij extremisme, is men zo ver doorgeslagen dat enkel extreme geldingsdrang neutraliseert. Depressieven positiveren en positieve mensen negativeren. Het doel is dus een goede verhouding te vinden tussen het positieve en het negatieve en zo de juiste balans terug te vinden. Verwijde ogen kunnen echter ook duiden op onverwerkt trauma/PTSD.

In negativiteit schuilt een evenredig potentiëel en kracht als positiviteit en verklaart waarom het zo'n succesvol middel is tegen naïviteit, een disbalans in het positieve. Men hoeft echter geen negatief of positief persoon te zijn om het negatieve of positieve aan te wenden. Het zelf beoogt een perfecte balans met zijn omgeving. Uit disbalans volgt onnodig lijden.

Auteur:  magicgirl1 [ 16-04-2016, 13:54:13 ]
Berichtenonderwerp:  Re: Sjamaan

[/quote]Niet serieus genomen worden duid op onbegrip, miscommunicatie, leven in een luchtbel en onwillendheid nader tot elkaar te komen. Er is dan sprake van disbalans. Het beoogde doel word bereikt door die handeling te kiezen die de voorgaande neutraliseert.In negativiteit schuilt een evenredig potentiëel en kracht als positiviteit en verklaart waarom het zo'n succesvol middel is tegen naïviteit, een disbalans in het positieve. Men hoeft echter geen negatief of positief persoon te zijn om het negatieve of positieve aan te wenden. Het zelf beoogt een perfecte balans met zijn omgeving. Uit disbalans volgt onnodig lijden.[/quote]
mooi gezegd hoor! (dat bedoel ik niet flauw)

:wave: Magicgirl

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/