Spirituele Jongeren
http://forum.spirituelejongeren.nl/

ik zoek kaarsenmagie
http://forum.spirituelejongeren.nl/viewtopic.php?f=28&t=16011
Pagina 1 van 1

Auteur:  tonygroot123 [ 24-02-2013, 21:57:19 ]
Berichtenonderwerp:  ik zoek kaarsenmagie

hoi er werd mij veel verteld bij spreuken en zo dat je een cirkel van zout moet strooien maar waar is die voor en hoe werkt dat en/of heeft iemand nog spells of spreuken ik heb hulp nodog mail mij tonygroot@live.nl (ik zoek een lerAar)

Auteur:  Valkyrie94 [ 24-02-2013, 22:00:20 ]
Berichtenonderwerp:  Re: ik zoek kaarsenmagie

Ik heb er niet zo heel veel verstand van hoor en het is al lang geleden dat ik hierover gelezen heb maar is het niet zo dat zout ervoor zorgt dat niks anders in je cirkel kan komen? Daarna moet je water, vuur, lucht en die andere elementen natuurlijk op de juiste plekken zetten en dan kan je je spreuk of ritueel doen.

Auteur:  Clio [ 24-02-2013, 22:14:35 ]
Berichtenonderwerp:  Re: ik zoek kaarsenmagie

Volgens mij heb ik in een ander topic van jou een hoop linkjes gegeven, daar kun je echt zo'n beetje alles op vinden. Via google kom je ook een heel eind.

http://www.freewebs.com/minerva-web/spr ... tuelen.htm

Misschien heb je hier wat aan, staat van alles over spreuken en cirkels.
Mocht je het interessant vinden heb ik ook nog wel een boek voor je wat je van me mag hebben aangezien ik er niets meer mee doe. Ik weet alleen niet of je ouders het zo fijn vinden als er ineens een wicca boek door je brievenbus geschoven wordt ;) Mocht je interesse hebben dan stuur maar een pb.


Het is dit boek :

http://www.bol.com/nl/p/hekserij-zonder ... 001835633/

Auteur:  SweetMadness [ 27-12-2013, 14:20:02 ]
Berichtenonderwerp:  Re: ik zoek kaarsenmagie

Hallo!
Een cirkel werpen kost tijd en veel voorbereiding, en enkele hulpmiddelen.
Een cirkel is bedoeld voor niets anders dan bescherming, jij zet je energie in een ritueel, je wilt niet dat die energie wordt verstoord door iets, vandaar dat je een soort van halve bol om jezelf heen maakt waarmee je jezelf kunt afzonderen van de wereld buiten de cirkel. Vaak wordt er zout gebruikt, omdat dit reinigend is, maar andere reinigende kruiden en goedjes doen het ook prima. Als je een goede visualisatiekracht hebt, heb je ├╝berhaupt geen zichtbare grens nodig. In een cirkel kun je gebruik maken van elementen.
Bepaalde elementen horen bij bepaalde richtingen. De elementen zijn simpel te vertegenwoordigen met bijv. een kommetje water, een vuursteen, een blaadje of simpelweg wat grond. Het element geest kun je er ook bij halen, deze is te vertegenwoordigen met bijvoorbeeld een edelsteen. Voor elk ritueel en ook elke cirkel geldt: hoe ingewikkelder, hoe effectiever, maar overdrijf niet met de cirkel, hetgeen wat je het hardst nodig hebt is tenslotte visualisatie, en die komt toch echt van jezelf. Verdere uitleg over het trekken van de cirkel, als je opzoek bent naar echte instructies van het trekken ervan, vind je overal op het internet, maar zorg ervoor dat je elk deel begrijpt, dat je weet waarom je een bepaalde actie moet uitvoeren. Bovendien zijn er verschillende stromingen in de wiccan/pagan religie. Sommige stromingen met goden, andere met elementen of elementen, kortom: let op de voorbereiding. Zelfs een hogepriesteres kan een ritueel niet compleet uitvoeren zonder een goede voorbereiding.
Heel erg veel suc6!:)
Blessed be,
B

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/