Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 22-03-2018, 08:57:52

Alle tijden zijn UTC+01:00
Forum gesloten  Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 25-01-2005, 19:01:56 
Offline
Admin
Admin
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 17-07-2004, 00:23:54
Berichten: 1882
Locatie: Enschede
Welkom op het SpiritueleJongeren forum. Voordat je begint met posten kan je het beste even deze richtlijnen doorlezen. Deze regels vertellen wat wel en wat niet mag. Als je je niet aan deze regels houdt, kan je bericht worden gewijzigd, gesloten of worden verwijderd. De moderatoren zorgen hiervoor. Als iedereen zich aan deze regels houdt, blijft het forum duidelijk en heeft iedereen de mogelijkheid zo snel mogelijk een antwoord te krijgen op zijn/haar vraag. Als je vragen hebt, kan je de beheerders of moderatoren mailen.

Spammen:
Het is niet toegestaan berichten te posten met als doel reclame voor jouw of andermans site/bedrijf e.d. te maken. Links, homepages en dergelijke kun je in je profiel zetten, want daar mag wel reclame worden gemaakt. Hou je signature/onderschrift zoveel mogelijk vrij van reclame.

Posten:
Je hoeft een bericht maar een keer neer te zetten. Als je meerdere keren dezelfde post plaatst, wordt het forum onoverzichtelijk. Plaats je onderwerp ook in het goede mapje (ofwel: subforum) zodat hierbij alles goed gesorteerd staat en het forum overzichtelijk blijft met de verschillende onderwerpen. Het is ook niet toegestaan oude topics van verlopen pagina's omhoog te halen voor een onbelangrijk antwoord. Dit word door de Moderatoren "Topic BUMP" genoemd.

Gesloten topic:
Een topic kan om verschillende redenen worden gesloten. Dit houdt in dat het topic nog wel op het forum te lezen is, maar er niet meer op gereageerd kan worden. Een topic kan worden gesloten door admins, powermoderators en moderators. Wanneer een topic gesloten word blijft deze gesloten net zolang totdat in goed overleg tussen gebruiker en desbetreffende moderator anders word besloten. Wanneer je het dus niet eens bent met het sluiten van een topic dan kun je contact opnemen met de moderator welke het topic heeft gesloten. Het heeft dan ook geen enkele nut om je reactie's omtrent het gesloten topic op het forum te plaatsen. Deze zullen dan ook worden gesloten of worden verwijderd.

Subforum Regels:
Het kan voorkomen dat een subforum het topic 'Subforum Regels' bevat. Dat houdt in dat daarin bepaalde regels staan die van toepassing zijn op dat specefieke subforum. Lees voordat je een bericht plaatst deze speciale regels even door.

Daten:
Het is verboden hier te daten. Daarvoor is het forum niet bestemd. Met daten worden topics bedoeld waarin je 'iemand zoekt'. Als er iets bloeit tussen twee mensen word dit echter niet als daten gezien.

Ruilen/verkoop:
Dit forum is niet bedoeld om spullen te ruilen of te verkopen. Daarvoor zijn vele andere sites te vinden op het internet.

Taalgebruik:
Schelden en kwetsende reacties (waaronder racistische opmerkingen) horen hier niet thuis. Voor alles moet het forum gezellig blijven, voor iedereen.
CAPS zinnen in topictitels of reacties worden gezien als storend gedrag en zijn dus verboden. Deze worden dan ook verwijderd.
SpiritueleJongeren.nl is een Nederlands forum, hanteer daarom een duidelijk Nederlands taalgebruik, zodat iedereen je kan begrijpen. Een uitzondering hierop word gemaakt bij de creatieve fora die vallen onder de noemer "Creatieve Mensen" (Gedichten, Tekeningen, Fotografie, Collumns en Weblogs, Overige Creatieve Bezigheden) aangezien we de creativiteit van onze leden niet willen belemmeren mag, zolang de inhoud net blijft, hier ook in andere talen geschreven worden.

Bronvermelding:
Als je voor je bericht of topic informatie uit een boek of internetpagina gebruikt om je tekst te verduidelijken dan mag dat, wel verwachten we dan van je dat je je bron vermeld.
Bronvermelding is het aangeven van de oorsprong van informatie en van verwerkte teksten, afbeeldingen en beeldfragmenten, die zijn gebruikt voor het schrijven van een stuk tekst. Bronvermeldingen is van belang om leden die je tekst lezen in staat te stellen de betrouwbaarheid van de informatie te beoordelen en om leden de gelegenheid te geven de informatie die je geeft uit te diepen door nader onderzoek of om deze te corrigeren.

Topic titels:
Geef je topic een naam die van toepassing is op het bericht. Topic titels als “Help mij!!” of “lees dit!!” zijn niet duidelijk en zullen worden veranderd of worden verwijderd.
Evenals zogenaamde smileys als " : ) " en dergelijke zullen ook meteen verandert en/of aangepast worden.
Deze zijn dan ook niet toegestaan.

Houdt topic titels ook duidelijk. Gebruik van 'versieringen' en zogenaamde 'BrEeZaH' taal zijn niet toegestaan. Dit zal eveneens worden veranderd of worden verwijderd.

Topics openen:
Voordat je een topic opent is het handig eerst het forum een beetje door te kijken. Vaak is er al een vraag over geweest en is het onnodig een nieuw topic te openen. Je kan hiervoor de zoekfunctie gebruiken. Zorg dat in je bericht duidelijk overkomt wat je bedoelt.

Reacties:
Reacties moeten betrekking hebben op het topic. Herhaal niet wat een ander al heeft gezegd. De term "off-topic" wordt gebruikt zodra je van het onderwerp afwijkt met je berichten. Als een lid of moderator zegt graag "ontopic" te gaan, wordt hiermee bedoeld het originele onderwerp weer op te pakken en verder niet meer off-topic te gaan.

Speciale Topics:
Het komt weleens voor dat een bekend lid jarig is, weg gaat, of iets anders te delen heeft. Ook zijn er leden die zichzelf even willen voorstellen aan de rest. Dit kan en mag in het subforum Lekker Babbelen. Berichten als: "Moet je hiervoor een topic openen?" of "wat een onzintopic", worden verwijderd. De rede hiervoor: Het is niet leuk voor een lid om eerst een felicitatie topic te openen die iemand voor hem of haar heeft gemaakt, of natuurlijk zelf heeft gedaan, om vervolgens de helft van de berichten te lezen over hoe onzinnig het topic is.

Verboden onderwerpen:
Er zijn bepaalde onderwerpen die niet op dit forum thuis horen. Enkele voorbeelden hiervan zijn pedofilie, racisme, geweld, sex en dicriminatie. Wanneer je twijfelt of je een bepaald onderwerp nou wel of niet mag plaatsen neem dan even contact op met de moderator van de desbetreffende subforum.

Warez:
Het is verboden om het hier over warez te hebben, of eender welk ander illegaal feit waardoor wij in de problemen kunnen komen.

Ondertekening:
Maak je ondertekening niet te groot.

Persoonlijke Ruzies:
Persoonlijke ruzies worden niet uitgevochten via dit forum. Gebruik hiervoor e-mail, MSN of iets anders, maar wees er de andere leden niet tot last mee.

Het is tevens verboden om teksten van het SpiritueleJongeren forum te plukken en die op andere sites/forums te plaatsen zonder uitdrukkelijke toestemming van de schrijver van het verhaal.

Gebruikersnaam:
Maak je gebruikersnaam niet te lang of hinderlijk/kwetsend voor anderen. Je mag maar één gebruikersnaam per persoon hebben.

Wachtwoord:
Zorg dat je wachtwoord niet een te simpel woord is. Gebruik het liefst zowel letters als cijfers. Dit voorkomt dat iemand je wachtwoord kraakt.

Persoonlijke berichten:
Moderators kunnen niet controleren wat er gebeurd in de PB. Wat er in de PB gebeurd wordt eigenlijk als "buiten het forum" beschouwd. Flamen, ruzies en andere zaken kunnen niet worden opgelost door de moderatoren. Echter kan in uiterste geval van nood een Admin de berichten nakijken. Wanneer er regels worden overtreden in deze PB berichten, dan zal de Admin hierbij tot handelen overgaan. Natuurlijk hopen we dat dit niet gebeurd en gewoon voor altijd PB kunnen blijven gebruiken, zonder klachten.

Persoonlijke informatie uitwisselen:
Ieder lid is zelf verantwoordelijk voor de berichten die hij/zij post en de informatie die hij/zij uitwisselt met andere leden van het forum van SpiritueleJongeren.nl. Wees je er van bewust dat op het internet, en dus ook op het forum van SpiritueleJongeren.nl, misbruik kan worden gemaakt van informatie die je aan anderen geeft. Als je informatie aan een ander wilt geven waarvan je niet wilt dat iedereen dit zo maar te weten komt (zoals je adresgegevens of telefoonnummer) doe dit dan via PB, msn of mail en doe dit alleen als je iemand goed kent en vertrouwt met deze informatie.

Privé vragen / verhalen:
Op het forum worden vaak veel privé vragen gesteld en privé verhalen verteld. Wees jezelf altijd bewust van wat je vraagt en wat je verteld. Hou de vragen die je stelt bij jezelf en laat de verhalen die je verteld ook over jezelf gaan. Mensen die geen lid zijn van het forum kunnen niet altijd weten dat je iets verteld wat over hen gaat of wat met hen te maken heeft.
Als een moderator vind dat de informatie die je geeft over iemand die geen lid is van het forum te privé is dan kan je topic / bericht verwijderd worden of kan je gevraagd worden het aan te passen. Als je topic / bericht verwijderd is mag diegene waar het verhaal / de vraag over gaat wel zelf lid worden van het forum en zelf het verhaal / de vraag posten, dan is immers duidelijk dat het zijn of haar eigen keus is om het te plaatsen.

Aansprakelijk:
SpiritueleJongeren.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van de gegeven adviezen. SpiritueleJongeren.nl behoudt zich het recht om op elk moment wijzigingen aan te brengen op het forum en in deze regels, zonder de gebruikers daarvan op de hoogte te stellen. De vernieuwde regels gelden dan ook voor mensen die zich hebben aangemeld voor dat de veranderingen plaats vonden.

Cursussen / trainingen:
Om de controle op SpiritueleJongeren.nl te kunnen waarborgen is het aanbieden van cursussen / trainingen zonder toestemming niet toegestaan. Dit omdat wij niet weten wie en wat er achter een cursus / training schuil gaat. Het plaatsen van een cursus / training is alleen toegestaan wanneer hier toestemming voor is gevraagd aan de desbetreffende moderators / administrators en de poster in het bezit is van de desbetreffende diploma's / certificaten. Wij willen onze 'jonge' gebruikers graag behoeden voor onjuiste cursussen / trainingen. Een goedkeuring van SpiritueleJongeren.nl voor het plaatsen van een cursus / training is echter geen garantie tot een goede cursus / training.

Heb je een vraag over een forumregel of heb je het idee dat een lid zich niet aan een regel houd ga dan met je vraag of opmerking naar een Moderator of Beheerder.

--------------------------------------------------------------------------------

Als je ..

.. een topic niet gelooft

.. een topic vaag vindt

.. vindt dat er een topic gesloten moet worden

.. vindt dat er een topic verplaatst moet worden

.. vindt dat een topic niet serieus is

.. vindt dat er bReEzAhTaAl gehanteerd wordt

.. vindt dat er teveel 'streektaal' gebruikt wordt

Ga dit dan niet in dat desbetreffende topic zetten maar ga ermee naar een moderator.
Ook is het niet de bedoeling om in een topic te zetten dat je een moderator gewaarschuwd hebt, want dan heeft het alsnog geen zin gehad. De moderatoren besluiten of een topic serieus is of op waarheid kan berusten dus als je twijfels hebt over een topic kun je beter contact opnemen met een moderator i.p.v. dit in dat topic te zetten.

Op internet komen veel fakers, grapjassen en andere vervelende mensen voor. Ook op het forum van SpiritueleJongeren. Maar een topic, ook een voor sommige ongeloofwaardige, kan nut hebben. Er gebeuren nu eenmaal dingen die niet iedereen zomaar meemaakt op spiritueel gebied dus moet dit met respect beantwoord worden.

Heb je het idee dat je antwoord toch alleen maar verloren tijd is aan een grap of fake-topic?
Reageer dan gewoon niet.

Ook al zijn dit soort reacties over -slotjes - ongeloof - dingen die niet kloppen, wel goedbedoeld, de moderatoren gaan dit soort reacties verwijderen. Komt het vaker voor bij leden dan kunnen we maatregelen nemen.


Meld dit bericht
Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Forum gesloten  Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl