Spirituele Jongeren
http://forum.spirituelejongeren.nl/

Notice & Takedown
http://forum.spirituelejongeren.nl/viewtopic.php?f=31&t=16161
Pagina 1 van 1

Auteur:  ReVi [ 23-04-2013, 09:22:43 ]
Berichtenonderwerp:  Notice & Takedown

Notice & takedown procedure
SpiritueleJongeren.nl biedt gebruikers een forum waarop zij hun verhaal kunnen doen en vragen kunnen stellen. Dit dient te gebeuren in overeenstemming met onze 'Regels voor het gebruik van het forum' en het Nederlands recht. Mocht je van mening zijn dat een post hiermee in strijd is dan kun je daar melding van maken via het e-mailadres beheerder@spirituelejongeren.nl. De procedure die wij hanteren is volgens de gedragscode Notice & TakeDown en het Nederlands Recht.

De procedure is als volgt:
- Je dient een e-mail te sturen beheerder@spirituelejongeren.nl met je NAW gegevens, een link naar de desbetreffende post en waarvan je de melding wilt maken.
- Indien er nog geen contact is geweest tussen jou en de gebruiker, dan wordt de inhoud van jouw melding, door ons doorgestuurd naar de gebruiker. Wij zullen je hiervan op de hoogte brengen.
- Komt er binnen 24 uur een reactie van de gebruiker dan wordt deze ter beoordeling aan jou doorgestuurd. Indien je akkoord bent met de reactie van de gebruiker dan is de melding afgehandeld en stellen wij de gebruiker hiervan op de hoogte.
- Indien je niet akkoord bent met de reactie of wanneer er binnen 24 uur nog geen reactie van de gebruiker is, dan beoordelen wij of jouw melding gegrond is of niet. Indien jouw melding gegrond is, dan wordt de inhoud waar jouw melding betrekking op heeft verwijderd en worden jij en de gebruiker hiervan op de hoogte gebracht. Wanneer jouw melding ongegrond blijkt, dan brengen wij jou en de gebruiker hiervan op de hoogte met een toelichting van motivatie.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/