Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 21-02-2018, 18:30:58

Alle tijden zijn UTC+01:00
Nieuw onderwerp plaatsen  Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: Voorwaarden voor dit subforum
BerichtGeplaatst: 22-06-2005, 16:38:38 
Offline
Admin
Admin
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 17-07-2004, 00:23:54
Berichten: 1882
Locatie: Enschede
ALGEMEEN
Het subforum 'Ik zoek ...' van SpiritueleJongeren.nl is een service die particulieren de gelegenheid biedt producten/diensten via plaatsing van een bericht op te zoeken. Deze service is geheel kostenloos.
Alle transacties geschieden voor eigen risico van de gebruikers van deze website. SpiritueleJongeren.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit de bemiddeling via de website. SpiritueleJongeren.nl biedt de gebruikers van deze website dus enkel de mogelijkheid om goederen online aan te bieden en/of op te zoeken, de verkoop komt dus enkel tot stand tussen de koper en de verkoper, SpiritueleJongeren.nl is daarbij dus geen betrokken partij en treed dus niet op als bemiddelaar, tussenpersoon of in gelijk welke andere hoedanigheid dan ook. SpiritueleJongeren.nl controleert de aangeboden artikelen/voorwerpen/diensten niet en biedt geen enkele waarborg m.b.t. de kwaliteit, echtheid, verhandelbaarheid, wettelijkheid of veiligheid van deze producten. SpiritueleJongeren.nl neemt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid en draagt ook geen enkele aansprakelijkheid.

REGELS
Gebruik een duidelijk onderwerp voor je bericht. Vermeld daarin wat je zoekt, en eventueel de titel.

Citeer:
Voorbeeld
Boek: Het grote SJ boek


Als gebruiker van dit subforum verbindt je er je toe dit forum niet te gebruiken voor een doel strijdig met de wet of met de bepalingen van deze voorwaarden. Ook gaat de gerbuiker ermee akkoord op geen enkele wijze te (ver)hinderen geen virussen, trojan horses, worms, time bombs, cancel boths of enig ander element op de site te brengen die de normale werking van de site kunnen verhinderen, beschadigen of vertragen.

PRODUCTEN
Op deze site mogen alleen producten worden gevraagd en/of aangeboden waarvan de verkoop wettelijk is toegelaten, ook de volgende producten mogen niet te koop worden aangeboden op deze website. Gestolen, ontvreemde, vervalste of nagemaakte producten. Producten die een inbreuk uitmaken op de auteursrechten, octrooirechten, merkenrechten of andere eigendomsrechten of publiciteits- of privacyrechten van een andere derde partij Producten die in strijd zijn met de wet. (wapens, vuurwapens, explosieven, munitie, kinderpornografie of drugs). Producten die aanstootgevend zijn of discriminerende uitingen bevatten zullen zo snel mogelijk worden verwijderd.

ONLINE
Hoewel SpiritueleJongeren.nl zich inzet om de website 7 dagen per week, 24 uur per dag online te houden, behouden wij ons het recht om op elk moment en zonder voorafgaande waarschuwing, de toegang tot de site te onderbreken om technische redenen of andere. Wij behoudens ons eveneens het recht voor onze diensten te beëindigen, dit zonder verantwoordelijk te worden gehouden voor deze onderbrekingen en de mogelijke gevolgen hiervan voor u of een derde.

WIJZIGINGEN
SpiritueleJongeren.nl behoudt zich het recht voor deze voorwaarden en condities te wijzigen. Wijzigingen treden in werking 24 uur na bekendmaking daarvan op de Internetsite SpiritueleJongeren.nl.

Het is de verantwoordelijkheid van gebruiker om zich regelmatig op de hoogte te stellen van de eventueel- gewijzigde toepasselijke algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 22 juni 2005.

ADVERTENTIE
De te plaatsen berichten kunnen ten allen tijde door SpiritueleJongeren.nl verwijderd worden indien er sprake is van onrechtmatig gebruik of voor commerciele doeleinden. Schokkende of racistische tekst en/of afbeeldingen zullen direct door SpiritueleJongeren.nl worden verwijderd.

Bij het plaatsen van berichten heeft men de mogelijkheid om een internet adres op te geven met informatie over de opgegeven advertentie. SpiritueleJongeren.nl heeft het recht om dergelijke adressen te verwijderen als deze gekoppeld zijn aan erotische site's of aan website's die racistische of schokkende beelden vertonen.

LINKS
De website SpiritueleJongeren.nl kan links of banners bevatten naar andere website's. SpiritueleJongeren.nl heeft geen zeggenschap over deze website's en is op geen enkele wijze aansprakelijk over de inhoud hiervan.

_________________
Brutalen hebben de halve wereld, niet-brutalen de andere helft.


Omhoog
   
 
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl