Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 18-03-2018, 14:23:32

Alle tijden zijn UTC+01:00
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: Lotsbestemming
BerichtGeplaatst: 30-01-2014, 10:19:50 
Offline
Groentje
Groentje
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 08-12-2010, 20:44:38
Berichten: 96
Locatie: Steenwijk
Hallo lieve leden.

Ik las laatst een stuk over een lotsbestemming van iemand anders.
Wie kan mij wat vertellen over mijn lotsbestemming??

14-03-1982
6:50 te Swifterbant

Alvast bedankt.

Warme groet,
Rowena

_________________
Wie niet kan loslaten, zal verliezen wat hij graag wil vasthouden.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Lotsbestemming
BerichtGeplaatst: 02-08-2015, 14:37:45 
Offline
Groentje
Groentje

Lid geworden op: 01-08-2015, 06:04:33
Berichten: 2
rowena1982 schreef:
Hallo lieve leden.

Ik las laatst een stuk over een lotsbestemming van iemand anders.
Wie kan mij wat vertellen over mijn lotsbestemming??

14-03-1982
6:50 te Swifterbant

Alvast bedankt.

Warme groet,
Rowena


Hoi Rowena,

Bij deze even een kleine beschrijving.... ;-)

Graag hoor ik even van je.

Groetjes Bart.

Oprechtheid en inzichtgevend handelen.

Karakter omschrijving : Overzicht houden en tegelijkertijd oog voor het detail hebben.
Door je met het collectieve bewustzijn te verbinden kun je het grote beeld overzien. Via je visioenen heb je de mogelijkheid om anderen aan te moedigen zelf visionair te zijn. Je bent onafhankelijk en ambitieus. Je wilt in deze wereld iets van betekenis achterlaten. Je hebt een wetenschappelijke aanleg en je bent in staat om ingewikkelde vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken. Daarna lukt het je deze voor anderen op een eenvoudige manier te verklaren. Je bent op een constructieve manier kritisch en je hebt unieke ideeën daar waar het om het leven en de kosmos gaat. Je wordt in je leven uitgedaagd om jezelf en je eigen behoeftes centraal te stellen, voordat je de wereld kunt gaan redden. Je hebt een ’nest’ nodig, waar je je geborgen en veilig kunt voelen. Dit ’nest’ mag niet ten koste van je individuele vrijheid gaan. Deze vrijheid is cruciaal voor het aangaan van vriendschappelijke en meer intieme relaties. Je denken, voelen en handelen draaien om vrede en harmonie. Het gaat om vrede met jezelf en vrede voor alle mensen hier op aarde. Daarvoor ben je hier gekomen.

Je leeft met je Innerlijke Kracht vanuit het Mentale niveau. Kenmerkend voor jou is dat je pas vrij laat in je leven met je Innerlijke Kracht in aanraking komt. De Mentale fase is immers de derde volledige cyclus van de 13 opeenvolgende jaren voordat je 52 jaar wordt. Tot aan het moment dat je voor de eerste keer in aanraking met je Innerlijke Kracht komt, ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je bent tot aan dat moment sterk rationeel ingesteld. Je bent gehecht geraakt aan je verstand en vaak te slim voor je eigen gemoedsrust. Op het moment dat je voor de eerste keer in aanraking met je Innerlijke Kracht komt, zal jou wereld op haar grondvesten trillen. Je bent tot op dat moment lang en ver van jezelf verwijderd geweest. Hoe flexibeler je je opstelt, des te beter zal het je vergaan. Bewustwording zal daarna de grote passie in je leven zijn. Je gaat behoorlijke groei stappen maken en schitterende inzichten ontwikkelen. Deze wijsheid levert haar grootste waarde wanneer je haar voor je zelf gaat gebruiken. Harmonie wordt door jou hoog op prijs gesteld. Je dient er daarbij voor te zorgen dat je je eigen grenzen stelt. Dit is van noodzaak om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van vervreemde harmonie. Zorg ervoor pragmatisch te blijven en de dingen simpel te houden. Je kunt voor anderen een grote steun zijn door ze op dezelfde wijze te adviseren.

Kwaliteit : Het grote beeld zien en vanuit eigen visies waarmaken. Vanuit de eigen overvloed bijdragen aan een harmonische samenleving. Je bezit de eigenschap om van één gegeven meerdere gezichtspunten te zien. Je bent daardoor een goede adviseur, zeker voor mensen die de hoop al hebben opgegeven. Zorg ervoor dat je tijdens een betoog door je enthousiasme en creativiteit de rode draad van je verhaal niet kwijtraakt. Blijf bij je zuivere intenties en maak af wat je begonnen bent. Hierdoor krijg je stabiliteit en zul je alle lof en zegeningen ontvangen die je maar kunt wensen.

Valkuil : De eigen begrenzing van nieuwe mogelijkheden ervaren en voor zekerheden kiezen boven de eigen ontwikkeling.
Allergie : Weerstand tegen diepgaande verandering en door controle en vasthoudendheid het leerproces blokkeren.

Mogelijke schaduwzijde : Dwangmatig anderen willen redden. Onvoldoende aandacht voor de eigen behoeftes hebben en bemoeizuchtig zijn. Met illusies leven, twijfelen, anderen de schuld geven, de waarheid verloochenen en negatieve projectie hebben. Hulpeloos en afhankelijk zijn, verliesangsten hebben en verslavingsproblemen ervaren.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Lotsbestemming
BerichtGeplaatst: 02-08-2015, 14:39:47 
Offline
Groentje
Groentje

Lid geworden op: 01-08-2015, 06:04:33
Berichten: 2
P.s.
Je loopt een Meester pad....!


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl