Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 28-03-2024, 10:28:51

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: Subforum Regels & Informatie
BerichtGeplaatst: 05-08-2008, 08:54:15 
Offline
Reus
Reus
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 28-12-2005, 10:43:19
Berichten: 2370
Locatie: Noord-Holland
De mens heeft zich altijd al verwonderd en verdiept in het mysterie dromen. Wanneer droom je iets? Heeft het wat te betekenen? Wat heeft het te betekenen? Heeft het te maken met diepere lagen van ons (onder)bewustzijn? Kunnen dromen ons iets meer vertellen over wie wij zijn en hoe wij leven? Kunnen dromen beïnvloed worden door onze spirituele omgeving?

Er zijn zoveel vragen over het thema dromen en er lijkt veel behoefte te zijn om eigen dromen aan de orde te stellen en hier samen wijzer uit te worden. Dit subforum is erop gericht om deze ruimte te bieden. Binnen dit subforum kunnen dromen gepost worden. Dromen kunnen verleden, heden en toekomst aangeven en kunnen gebruikt worden als richtlijnen voor het leven.

Wanneer je je eigen dromen bespreekbaar wil maken, zijn er een aantal regels opgesteld, om ervoor te zorgen dat dit subforum een beetje overzichtelijk blijft:

De bedoeling is dat alle dromen van 1 persoon in 1 topic komen. Het is handig als het er alsvolgt uit komt te zien.

Topic titel: "Dromen van Pluisje"
Verwerk je eigen gebruikersnaam in het topic titel.

Titel droom: "Droom over trappen"
Geef elke droom een titel en verwerk het onderwerp van je droom in de titel van de droom.

Reactie op droom: "Reactie op: droom over trappen"
Geef bij elke reactie duidelijk aan op welke droom je een reactie geeft, in de titel van je reactie verwerk je de titel van de droom.

Deze regels gelden dus, als je op individueel niveau je eigen dromen aan de orde wilt stellen. Wanneer je gewoon een algemeen topic over dromen wil openen, dan kan dit natuurlijk ook gewoon binnen dit subforum.

Wanneer je een individuele droom aan de orde stelt wees je er dan van bewust dat iedereen hierop kan reageren. Sommige mensen zullen misschien veel kennis en ervaring hebben op het gebied van dromen uitleggen, maar er zijn ook veel mensen die er wellicht minder ervaring mee hebben maar toch hun bijdrage leveren. Je loopt dus het risico dat je goedbedoelde reacties krijgt, die toch niet helemaal op jou van toepassing zijn. Probeer reacties op zo’n manier te filteren dat je er de dingen uithaalt waar je wat aan hebt en die bij je aansluiten.

_________________
Weglopen van de waarheid is weglopen van jezelf.


Omhoog
   
 
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl