Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 23-03-2018, 17:53:52

Alle tijden zijn UTC+01:00
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 05-03-2012, 21:58:52 
Offline
Reus
Reus
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 01-01-2008, 11:24:29
Berichten: 2234
Locatie: Langeraar
Ik ben mn boekje zoek en ik kan niet echt makkelijk wat erbij zoeken dus dan maar via de site :P (anders geef ik wel de kaarten kwa symbool door ;)) Korte steek woorden kan ik nog te weinig mee. Komt later wel goed :P

Site:

Deze kaart zegt iets over je huidige situatie:
Kaart 1 - Ridder van Kelken
Dit is een tijd waarin je met je gevoelens bezig bent. Je bent bezig om voor jezelf te bekijken welke verlangens je nu eigenlijk hebt. Wat wil je, waar voel je je prettig bij? Je voelt dat het nu de tijd is om achter die verlangens aan te gaan.
Raad:
Ontdek en erken wat je werkelijke verlangens zijn, zonder dat ze je angstig maken. Daarmee kun je ook erkennen dat je misschien wel dingen zult moeten veranderen. Toegeven aan je verlangens betekent misschien wel dat je ontevreden wordt met je huidige situatie. Laat dat dan een stimulans zijn om tot actie te komen en je leven in eigen hand te nemen.

Deze kaart zegt iets over de afnemende invloeden:
Kaart 2 - Negen van Zwaarden
Er is veel verdriet dat je in de loop van de tijd hebt weggestopt. Nu is het tijd om dat verdriet eruit te gooien, het is tijd om te rouwen. De kaart geeft je de kans om je te reinigen van al het opgekropte verdriet en de blokkades die je daarmee in jezelf hebt geworpen. De kaart geeft je de kans om weer de zonnige kant van het leven te zien als het je eenmaal is gelukt om jezelf te ontladen.
Raad:
Werk zoveel je kunt mee aan dit verwerkingsproces. Huil maar. Hoe meer je meewerkt aan dit proces, hoe eerder je weer vrij en opgelucht kunt ademhalen. Je zult je zoveel lichter voelen en het gevoel hebben de hele wereld weer aan te kunnen, als je maar eerst de moed kunt opbrengen om je door al je oude zeer heen te werken.

Deze kaart zegt iets over de verborgen invloeden:
Kaart 3 - Acht van Zwaarden
Je hebt afgerekend met de dingen die niet goed voor je zijn. Rationeel kun je alles beredeneren en is het allemaal wel duidelijk voor je. De emotionele kant moet nog komen. Op dit moment kom je niet verder. Het verleden en alles wat daarin gebeurd is, heb je achter je gelaten, en dat zijn geen gemakkelijke dingen geweest. Dat heeft je heel veel energie gekost. En nu is de pijp leeg. Je bent op en dat kun je eigenlijk maar heel moeilijk van jezelf accepteren. Je bent altijd heel sterk geweest, maar je verstand lijkt niet langer bij machte om je onderdrukte emoties de baas te blijven.
Raad:
Accepteer dat je even niet verder kunt. Vertroetel jezelf zoveel als je maar kunt, tenslotte heb je een hoop achter de kiezen. Het is wel belangrijk om toch aan die onderdrukte emoties te werken. Doe dat heel voorzichtig en met heel kleine stapjes. Voetje voor voetje kun je best wel iets van jezelf eisen. Probeer een juiste combinatie te vinden van jezelf verwennen en jezelf stimuleren. Erken je behoeften en sta open voor je noden.

Deze kaart zegt iets over de opkomende invloeden:
Kaart 4 - De Zon
Je hebt een lastige tijd achter de rug, waarin je zoekend was. Je bent daar op eigen krachten doorheen gekomen. Nu voel je je vol trots, energie en vitaliteit: je barst van de levenslust en levenskracht. Je weet gewoon niet wat je het eerst moet doen, zo ben je opgeladen met positieve energie en optimisme. Je durft alles aan, voelt je overal tegen opgewassen. Je durft overal op af te stappen en hebt een gevoel dat niemand je iets kan doen, dat niets stuk kan.
Raad:
Maak gebruik van deze periode in je leven. Doe je niets, dan heb je een leuke tijd, maar levert die je voor later weinig op. Gebruik je je kracht, energie en scheppingsvermogen, dan kan deze tijd in je leven je tot ongekende hoogten brengen. Tover je ideeën om in flitsende actie. Je zult de vruchten nog lang kunnen plukken.

Deze kaart zegt iets over je mogelijke toekomst:
Kaart 5 - Koning van Pentagrammen
Je functioneert met een rustige, toegewijde kracht. je weet je gesteund door je achterban. Je kent geen onbevredigde behoeften en werkt door met een niet aflatende kracht. Je bent klaar voor je taken, en kunt daar op een prettige en succesvolle manier aan werken. Concrete ambities worden omgezet in behapbare taken.
Raad:
Ga door waar je mee bezig bent. Vertrouw op je eigen kunnen en je achterban.

Eigen legging:

Deze kaart zegt iets over je huidige situatie:
Kaart 1: De Dwaas

Deze kaart zegt iets over de afnemende invloeden:
Kaart 2: De twee van de Pentakels

Deze kaart zegt iets over de verborgen invloeden:
Kaart 3: De vier van Bekers

Deze kaart zegt iets over de opkomende invloeden:
Kaart 4: De twee van Bekers

Deze kaart zegt iets over je mogelijke toekomst:
Kaart 5: Pentakles Ridder

_________________
Omnia vincit amor,
Liefde overwint alles.

I'm an angel on the earth ;)


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 24-09-2013, 19:22:56 
Offline
Kabouter
Kabouter
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 01-09-2013, 21:06:50
Berichten: 120
Locatie: België
1 De kaart kan in twee verschillende situaties vallen ofwel hij komt na een periode waarin de boel aardig op zijn kop heeft gestaan. In dat geval zorgt deze page ervoor dat je je voeten weer op de grond krijgt, dat je weer houvast krijgt door je te richten op kleine, alledaagse, praktische dingen. De kaart kan ook vallen vlak voor je een belangrijke beslissing moet nemen. In dat geval zorgt de page ervoor dat je duidelijkheid krijgt en je je kunt voorbereiden op datgene dat nodig is om de beslissing te nemen. Dit doe je op een rustige en nuchtere manier, waardoor je concrete en praktische resultaten zult halen.
Raad:
Doe geen roekeloze dingen. Pak waar je mee bezig bent op een rustige en praktische manier aan en zorg ervoor dat je meer duidelijkheid krijgt over de situatie waarin je je bevindt.

2 Een belangrijke wens komt dichter in de buurt. Je krijgt de kans om ergens in verder te gaan, waar je allang van droomde. Dit maakt je wat angstig, want in dromen kun je het zo mooi maken als je wilt. Nu het echter werkelijkheid dreigt te worden, ben je bang dat het allemaal een luchtkasteel blijkt te zijn geweest. Je bent bang dat het op een teleurstelling zal uitlopen. Toch ga je de confrontatie met jezelf aan. De concurrentie zit hem vooral in jezelf en het is dus je zelf dat je moet en zult overwinnen. Wat je ook wilt, je kunt het. Het kost alleen moeite om daar achter te komen.
Raad:
Zorg ervoor de je je faalangst overwint en vecht, ondanks je angsten, voor de verwezenlijking van je ideeën. Durf daarbij de confrontatie met jezelf aan te gaan. Ontdek wat je waard bent. Dit hele proces gaat om het vechten, meer dan om het winnen. Zet je voor honderd procent in en ga het gevecht aan.

3 Je hebt levensgeluk gevonden in de vorm van een ideaal. Je weet nu wat je moet doen om je leven vorm en inhoud te geven. Je hebt gevonden wat je vervulling zal geven en je ziet de weg ernaartoe voor je.
Raad:
Volg de weg die je voor je ziet. Het is het pad dat je moet bewandelen om je levensgeluk te vinden. Je hebt het gevonden, dus ga erachteraan.

4 Je ontdekt geleidelijk aan kanten in je zelf die je nog niet eerder kende. Eerst paste je je aan, nu besluit je je eigen weg te gaan. Je stoort je niet meer aan de mening van anderen. Ook al wordt het door anderen afgekeurd, je gaat langzaam je eigen weg. Je neemt je zelf zoals je bent en staat je zelf toe ook je zelf te zijn. Je hoeft niet meer zo nodig aardig te worden gevonden, je hebt het recht te zijn wie je wilt zijn. Dit heeft echter wel tijd nodig, leer voor je zelf op te komen.
Raad:
Kom voor je zelf op en stoor je niet meer aan de mening van anderen, je hebt het recht om te zijn wie je wilt zijn. Laat je niet wegdrukken of onbelangrijk maken. Je hebt het recht om te zijn.

5 Je voelt je tot alles instaat. Je bent vervuld van een krachtige energie. Je straalt enthousiasme uit en hebt een enorme creatieve ideeënkracht. Je bent zover om je dromen uit te laten komen en naar buiten te brengen. Je kunt het wel van de daken schreeuwen Wereld hier ben ik en dit ga ik doen.
Raad:
Laat maar zien wie je bent, dat je belangrijk bent, praat over je ideeën, over wat je bezig houd, over welke plannen je wilt verwezenlijken.


dees zou wel eens kunnen kloppen ja ^-^
I HOPE SO :D haha :p

_________________
"I can do something you can't do, if it's good enough, can I be your friend?" - Pandora


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 24-09-2013, 19:53:56 
Offline
Elf
Elf
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 31-07-2013, 23:12:48
Berichten: 670
Leuk dit. Ga het ook doen. :)

Kaart 1 - De Dood
De kaart betekent geen dood echter wel een transformatie. Het door hakken van knopen daar is het tijd voor, het is je eigen keuze en beslissing . Je streept dingen weg die niet meer van belang zijn voor je en die, als je er mee doorgaat, blokkades worden. Aan de ene kant is het prettig en geeft het een goed gevoel, aan de andere kant zit er ook een pijnlijke kant aan de kaart, aangezien het door hakken van knopen niet altijd even gemakkelijk is. De knoop door hakken kan het einde van een relatie betekenen en dat is niet altijd even makkelijk.
Raad:
Hak de knoop inderdaad door en kijk niet te veel achter om, terug blikken op oude tijden, maakt je alleen maar onzeker en zet je aan het twijfelen of je de juiste beslissing wel neemt.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over je huidige situatie.

Kaart 2 - Vier van Staven
Je bent met anderen aan het praten over je plannen. Anderen helpen en stimuleren je om vooral verder te gaan. Dit maakt dat je zelf ook steeds meer in jezelf en in je mogelijkheden gaat geloven. Door met anderen te praten, word je ook op steeds nieuwe mogelijkheden gewezen. Je ontvangt steun van gelijkgestemde mensen die je inspireren en op weg helpen.
Raad:
Luister naar adviezen en ideeën van anderen. Je hoeft niet alles in je eentje te bedenken. Maak zoveel mogelijk gebruik van de kennis en kunde van anderen en ga er vervolgens mee aan de slag.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de afnemende invloeden.

Kaart 3 - Schildknaap van Kelken
Je bent een tijdlang rationeel omgegaan met wat er om je heen gebeurde. Nu ben je eraan toe om wat meer je gevoelens toe te laten en niet meer alles vanuit je verstand te beredeneren. Dit doe je op een voorzichtige manier, om te voorkomen dat je gekwetst wordt, want met het toelaten van je emoties kun je jezelf ook minder goed afschermen.
Raad:
Laat je gevoelens zien, maar geef je niet te veel bloot, wees behoedzaam met wat je aan jezelf en aan anderen toegeeft. Blijf alleen niet in die voorzichtigheid hangen, stukje bij beetje is het goed om je kwetsbaarder op te stellen.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de verborgen invloeden.

Kaart 4 - Acht van Staven
Je verkeert in een situatie waarin je vast bent gaan zitten. Nu breekt een tijd aan waarin er van alles op je pad komt. Het is belangrijk om te onderkennen dat dat zo is en dat je er wat mee kunt doen om je uit de eerder ontstane impasse te bevrijden. Je moet ervoor zorgen dat je alles rustig overweegt en op zijn merites bekijkt. Wanneer je je openstelt voor nieuwe impulsen, sta je er versteld van hoeveel er eigenlijk te doen valt.
Raad:
Zie wat er allemaal aan mogelijkheden voor je ligt, kijk om je heen en doe er wat mee. Laat je niet door je ongeduld weerhouden om iedere mogelijkheid rustig te onderzoeken.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de opkomende invloeden.

Kaart 5 - De Keizer
Als deze kaart valt dan heb je het in deze tijd vaak druk. Er komen uitdagingen naar je toe en dit betekent dat er veel te doen is, het is tijd om te ordenen en te structureren. Je beschikt over een grote wilskracht en zelfdiscipline.
Raad:
Van alle dingen die op je af komen, concentreer je op een of enkele doelen. Structureer ze en bundel je energie en waak ervoor dat je ze versnippert.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over je mogelijke toekomst.

Kan me er volledig in vinden. ^^


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 24-09-2013, 21:06:55 
Offline
Dwerg
Dwerg
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 22-12-2011, 19:25:59
Berichten: 355
Locatie: In je hart
Nou, here we go!

Kaart 1 - Koning van Kelken
Je bent ervan vervuld dat gevoelswaarden belangrijk zijn, belangrijker dan de ratio en koud verstand. Je staat open voor wat je hart je ingeeft. Je vertrouwt op je intuïtie en richt je persoonlijke betrekkingen en op alternatieve onderwerpen. Je straalt idealisme uit en kunt mensen als volgelingen aan je binden.
Raad:
Vertrouw op je gevoel, laat je idealen de boventoon voeren en laat je niet door de scepsis en het ongeloof van anderen weerhouden.

Kaart 2 - Ridder van Kelken
Dit is een tijd waarin je met je gevoelens bezig bent. Je bent bezig om voor jezelf te bekijken welke verlangens je nu eigenlijk hebt. Wat wil je, waar voel je je prettig bij? Je voelt dat het nu de tijd is om achter die verlangens aan te gaan.
Raad:
Ontdek en erken wat je werkelijke verlangens zijn, zonder dat ze je angstig maken. Daarmee kun je ook erkennen dat je misschien wel dingen zult moeten veranderen. Toegeven aan je verlangens betekent misschien wel dat je ontevreden wordt met je huidige situatie. Laat dat dan een stimulans zijn om tot actie te komen en je leven in eigen hand te nemen.

Kaart 3 - Vier van Staven
Je bent met anderen aan het praten over je plannen. Anderen helpen en stimuleren je om vooral verder te gaan. Dit maakt dat je zelf ook steeds meer in jezelf en in je mogelijkheden gaat geloven. Door met anderen te praten, word je ook op steeds nieuwe mogelijkheden gewezen. Je ontvangt steun van gelijkgestemde mensen die je inspireren en op weg helpen.
Raad:
Luister naar adviezen en ideeën van anderen. Je hoeft niet alles in je eentje te bedenken. Maak zoveel mogelijk gebruik van de kennis en kunde van anderen en ga er vervolgens mee aan de slag.

Kaart 4 - De Keizer
Als deze kaart valt dan heb je het in deze tijd vaak druk. Er komen uitdagingen naar je toe en dit betekent dat er veel te doen is, het is tijd om te ordenen en te structureren. Je beschikt over een grote wilskracht en zelfdiscipline.
Raad:
Van alle dingen die op je af komen, concentreer je op een of enkele doelen. Structureer ze en bundel je energie en waak ervoor dat je ze versnippert.

Kaart 5 - Twee van Zwaarden
Je hebt iets op gang gebracht en nu moet je wachten op de resultaten. Tot die tijd sta je onder druk. Je wilt weten hoe de uitkomsten van je eerdere inspanningen zullen uitpakken en voelt je gefrustreerd dat sommige zaken nu eenmaal tijd nodig hebben.
Raad:
Je ontkomt er niet aan dat je geduld moet hebben, gebruik de tijd van wachten niet door je aandacht op dat wachten te focussen, maar leid jezelf af met andere dingen. Doe van alles wat je leuk vindt, wat je ontspant en verwen jezelf maar. Als je dan toch moet wachten, kun je dat net zo goed op een aangename manier doen.

Oke echt leuk dit! ^^! Het klopt toch wel aardig ^^

_________________
Als iemand huilt, is diegene niet zwak, maar veel te lang sterk geweest <3


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 25-09-2013, 15:49:30 
Offline
Gids
Gids
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27-09-2009, 17:30:26
Berichten: 7354
Locatie: Po-koro Sterrenbeeld: Dinosaurus
Kaart 1 - Het Rad van Fortuin
Kaart 2 - Eén Aas van Kelken
Kaart 3 - Zes van Pentagrammen
Kaart 4 - Het Oordeel
Kaart 5 - De Wereld


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 30-11-2013, 16:07:56 
Offline
Reus
Reus

Lid geworden op: 08-11-2012, 10:20:10
Berichten: 1116
Locatie: belgië
Kaart 1 - Koning van Staven
Je functioneert goed, zowel in je werk als in het algemeen in je leven. Je boezemt respect in bij je medemens, valt op bij anderen en wordt gevraagd voor uitdagender werk. Je durft initiatieven te nemen en boekt successen. Je maakt een sterke en goede indruk.
Raad:
Maak gebruik van de kracht die je uitstraalt. Dit is misschien wel de juiste tijd om te solliciteren naar een nieuwe baan of om toestemming te krijgen om een project van de grond te tillen en auditie te doen. Als als het er om gaat indruk te maken op anderen, dan is dit de tijd om het te doen.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over je huidige situatie.

Kaart 2 - Ridder van Kelken
Dit is een tijd waarin je met je gevoelens bezig bent. Je bent bezig om voor jezelf te bekijken welke verlangens je nu eigenlijk hebt. Wat wil je, waar voel je je prettig bij? Je voelt dat het nu de tijd is om achter die verlangens aan te gaan.
Raad:
Ontdek en erken wat je werkelijke verlangens zijn, zonder dat ze je angstig maken. Daarmee kun je ook erkennen dat je misschien wel dingen zult moeten veranderen. Toegeven aan je verlangens betekent misschien wel dat je ontevreden wordt met je huidige situatie. Laat dat dan een stimulans zijn om tot actie te komen en je leven in eigen hand te nemen.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de afnemende invloeden.

Kaart 3 - De Keizer
Als deze kaart valt dan heb je het in deze tijd vaak druk. Er komen uitdagingen naar je toe en dit betekent dat er veel te doen is, het is tijd om te ordenen en te structureren. Je beschikt over een grote wilskracht en zelfdiscipline.
Raad:
Van alle dingen die op je af komen, concentreer je op een of enkele doelen. Structureer ze en bundel je energie en waak ervoor dat je ze versnippert.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de verborgen invloeden.

Kaart 4 - De Geliefden
Je bent er aan toe om je te realiseren dat je veiligheid in je zelf hebt verworven. Je hebt een basis van zelfvertrouwen ontwikkeld die je in staat stelt om op een objectieve manier naar je omgeving te kijken. Je gaat je ergeren aan de situatie waar je nog midden in zit en die je het gevoel van zekerheid gaf, je komt tot de conclusie dat je je oude ik niet meer nodig hebt, tenslotte heb je die nieuwe zelfverzekerdheid. Het is echter wel een proces dat maanden kan duren. Denk goed na en neem geen overhaaste beslissingen.
Raad:
Stel je open voor je groeiproces en kom uit je cocon, je werkt naar onafhankelijkheid toe.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de opkomende invloeden.

Kaart 5 - Ridder van Staven
Je kunt niet wachten om te handelen. Je bruist van onstuimige, enthousiaste energie. Dit maakt dat je vernieuwend bezig bent en dat werkt aanstekelijk op je omgeving, overigens zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Je kunt iedereen meeslepen. Je komt vitaal en gezond over. Je bent populair en men mag je graag.
Raad:
Wat er ook op je weg komt, stort je er met durf en enthousiasme in. Gebruik je energie om lekker aan de slag te gaan.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over je mogelijke toekomst.


Vroeg me af of je dan op de halve maand dit trekt telt het dan maar twee weken of loopt die maand dan door? :wink:

_________________
Just be you thats more than enough!!!


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 30-11-2013, 23:57:44 
Offline
Elf
Elf
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 20-07-2012, 04:31:58
Berichten: 724
1 kaart zij dat ik het verleden idealiseerde.
Vertrouwen in tarot leggingen: -10

:mrgreen:

_________________
van de sterren komen we naar de sterren keren we terug, het leven is slechts een reis in den vreemde :)

“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” - Dalai Lama


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 03-12-2013, 19:17:14 
Offline
Elf
Elf
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 31-07-2013, 23:12:48
Berichten: 670
Weer een nieuwe legging.

Kaart 1 - Koningin van Kelken
Je krijgt meer inzicht in jezelf en in anderen. je bent echter voornamelijk naar binnen gericht bezig. Je hebt weinig behoefte aan (oppervlakkige) sociale contacten. Je richt je vooral op jezelf en op degenen die jou dierbaar zijn, voor anderen is er weinig plaats. Het liefst ben je creatief bezig. Je laat je leiden door je intuitie en kunt zo tot verrassende inzichten en wijsheden komen.
Raad:
Onderzoek wie je bent, wat je voelt, maar sla niet door. Maak je niet onbereikbaar voor anderen. Vertrouw op je intuitie en let goed op je dromen. Deze kunnen bijzondere boodschappen voor je inhouden. Experimenteer in deze tijd niet met alcohol of drugs.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over je huidige situatie.

Kaart 2 - Matigheid
Je hebt een tijd achter de rug waar je keuzes hebt gemaakt. Je zit tijdelijk even in een soort niemandsland, waarin je geleidelijk aan je weg gaat zoeken. Je gaat uitproberen wat goed voor je is. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Je wordt bij je zoektocht heen en weer geslingerd tussen optimisme en pessimisme. Dan ga je twee stappen voor uit en dan, heb je weer het gevoel dat je even hard achter uit gaat. Let wel je komt vooruit al gaat het voor je gevoel langzaam. Het is een kaart die veel tijd vraagt, echter je komt er wel.
Raad:
Ga experimenteren, ga zoeken naar wat je denkt dat goed zal zijn voor je. Probeer van alles uit en laat je niet ontmoedigen als je niet een, twee, drie het gevoel hebt dat het je wat oplevert. Kansen liggen niet voor het oprapen en het is aan jou om ze te zoeken en vorm te geven.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de afnemende invloeden.

Kaart 3 - Twee van Zwaarden
Je hebt iets op gang gebracht en nu moet je wachten op de resultaten. Tot die tijd sta je onder druk. Je wilt weten hoe de uitkomsten van je eerdere inspanningen zullen uitpakken en voelt je gefrustreerd dat sommige zaken nu eenmaal tijd nodig hebben.
Raad:
Je ontkomt er niet aan dat je geduld moet hebben, gebruik de tijd van wachten niet door je aandacht op dat wachten te focussen, maar leid jezelf af met andere dingen. Doe van alles wat je leuk vindt, wat je ontspant en verwen jezelf maar. Als je dan toch moet wachten, kun je dat net zo goed op een aangename manier doen.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de verborgen invloeden.

Kaart 4 - Zes van Zwaarden
Het is tijd om je even terug te trekken uit de woelige activiteiten van alledag. Je hebt behoorlijk onder druk gestaan, maar nu kun je even onder de druk, stress en spanning uit. In de rust die je voor jezelf creëert, ben je in staat om tot nieuwe inzichten te komen in wat je het beste in de toekomst kunt gaan doen. Je krijgt de boel weer op een rijtje en voelt je weer opgewassen tegen de eisen die aan je worden gesteld.
Raad:
Zoek een rustpunt voor jezelf en maak even pas op de plaats. Het is helemaal niet nodig om voortdurend door te razen. Je bent meer waard als je jezelf de gelegenheid geeft om zo nu en dan eens rustig adem te halen.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over de opkomende invloeden.

Kaart 5 - Negen van Pentagrammen
Je voelt je voldaan over alles wat je tot nu toe gedaan hebt. De zaken lopen, je hebt op dit moment geen zorgen, je kunt je heerlijk ontspannen, er is niets wat je bezig hoeft te houden. Vaak betekent deze kaart letterlijk dat de vrager met vakantie gaat of van plan is om een paar dagen vrij te nemen.
Raad:
Neem maar lekker vrij. Je kunt het je echt toestaan om er even tussenuit te gaan. Geniet van je rust.
Uitleg positie van deze kaart
Deze kaart zegt iets over je mogelijke toekomst.

Voor mij sluit het heel goed aan voor mijn huidige situatie. Ik heb een tijd lang, vrij recent, nogal een spirituele crisis gehad. Mijn mentale kompas was helemaal kwijt. Er waren momenten dat ik echt niet wist wat voor waarde ik kon vinden in de materiële, maar ook in de emotionele werelden en hogere sferen.

Nu voel ik me mentaal heel rustig. Ik kan lekker ontspannen en ik heb de wind in mijn zijlen, zonder dat ik er al te veel voor hoef te doen. Ik hoef niet zo nodig meer concreet te zien wat er allemaal van hoger af speelt om de wereld te maken wat we zien. Ik volg mijn intuïtie veel natuurlijker zonder uitleg te zoeken hoe dat werkt. Gewoon lekker mee stromen met 'Good Vibes'.

Het is een combinatie van eerder gebruik van psychedelische substanties en aandacht te schenken aan alle verschillende elementen in mijn leven. Mijzelf te respecteren, anderen te respecteren en mijzelf en anderen te liefhebben. Geduld hebben met jezelf, andere mensen en de gebeurtenissen in het leven, doet echt wonderen.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: Het Maandwiel - Tarotlegging
BerichtGeplaatst: 04-12-2013, 11:44:18 
Offline
Moderator
Moderator
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27-09-2010, 22:39:50
Berichten: 2233
Locatie: Noord-Brabant
Zonder er veel over te zeggen, moet ik zeggen dat het erg treffend was!

_________________
Nee hoor, grapje.

Klik hier om mijn column "Stomme mama" te lezen!


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl