Welkom, herken jij jezelf in de verhalen die hier verteld worden of wil je hier meer over weten? Word dan lid en praat gezellig mee. Iedereen is welkom op het gebied van spiritualiteit.

Alles wat vermeld wordt op deze website is naar waarheid van de poster zelf, neem enkel datgeen aan waar jij jezelf goed bij voelt.
Ieder zijn/haar eigen waarheid, respecteer deze...

[ Advertenties ]
Online Tarot Legging - Spirituele Datingsite

Het is momenteel 28-03-2024, 17:14:49

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: bijzondere dag vandaag de 29ste
BerichtGeplaatst: 29-07-2013, 10:47:22 
Offline
Elf
Elf
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 26-07-2013, 09:15:41
Berichten: 516
Deze heb ik doorgestuurd gekregen en wou het met jullie delen

Hallo allemaal,
Deze laatste weken zijn transformerende weken in deze tijd, ik wil jullie attent maken op een bijzondere dag, namelijk VANDAAG 29 juli Er is een bijzondere samenstand van planeten die een zeshoek vormen. Deze samenstand wordt ook wel de flower of life of merkaba (driehoek omlaag en driehoek omhoog vormt de merkaba zie bijv :http://www.decirkelvzw.be/merkaba.html) genoemd of de ster van david of ster-tetraëder.Wat voor een effect dit geeft is dat er weer een enorme transformerende energie naar ons toe komt Meer over deze samenstand kan je lezen via deze links: http://www.earth-matters.nl/13/8142/grenswetenschap/op-29-juli-ster-tetraeder-van-geniale-vernieuwinghttp://www.mysticmamma.com/star-of-david-merkaba-grand-sextile-portal-on-july-29th-2013/(verder kan je googelen op woorden als: ster treader, ster van david of merkaba en dan de datum van vandaag erbij. dan vind je nog meer info)
Ik vraag je vandaag veel aandacht te geven aan je hart. Ga er heen met je aandacht en voel daar liefde. Vul het met het gevoel van liefde voor jezelf en dan ook voor de wereld om je heen. Hiermee creëer je een veld van liefde die de wereld beïnvloed!!! De energie die nu benadrukt wordt door de planeten versterken wat je voelt en dus wat je uitzend en weer terug ontvangt.Waarom je hart? - omdat ons hart het centrum is van onze werkelijkheid en vooral van de allesomvattende liefde. Deze documentaire van gregg braiden, een wetenschappelijk spiritueel bewuste man geeft je een beeld van hoe je je eigen werkelijkheid dus creëert vanuit je hart:- radiointerview van coast to coast fm met gregg braiden : http://www.youtube.com/watch?v=N4mDcvOsBDYDit interview benadrukt dat we allemaal wel degelijk in ons eentje al een enorme invloed op de wereld om ons heen hebben :)

_________________
Een dag niet gelachen is........een dag niet geleefd ;)


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
© Copyright 2000 - 2013 SpiritueleJongeren.nl